filmari video si foto

Cauta Anunt
Cauta
Simplu, pentru rezultate imediate

filmari video si foto

Data publicare: 2008.05.31
Judet: Salaj    Localitate: Cehu - Silvaniei

Descrire anunt

Filmari nunti, video & foto de calitate, la doar 460 LEI (pachet complet, 2 seturi DVD). 1set DVD contine 3 DVD-uri video de 1 ora si 20 min, avand total 4 ore & 1dvd cu fotografii(numarul fotografiilor este nelimitata). Cameraman cu experienta, lucrez cu aparate de Inalta calitate, de ultima generatie: camera video digitala Panasonic 3 CCD ,lentila Leica Dicomar (model gs 320), sunet stereo, si aparat foto digital Panasonic cu rezolutie de 10 megapixeli (model Fz- 50). Garantam claritatea si culorile vii a produsului final ,In format DVD , 4:3 sau 16:9. Filmarile se efectueaza de pe trepied (dupa posibilitati). Prelucrarea materialului video si a pozelor este profesionala (pinnacle,adobe photosop) ,computerizata cu multiple posibilitati de interventie asupra filmului ce contine: montaj video cu mirii,parintii,nasii,montaj generic,muzica de fundal efecte speciale, meniu dvd cu capitole. Copertile si discurile sunt printate color cu pozele mirilor. Mixaj generic dupa dorinta clientului In 3 moduri : cu poze din copilaria mirilor pana la nunta(cronologie), cu poze normale din ziua nuntii ,sau cu poze montate in diferite peisaje din natura:cascade,munti,gradini cu flori etc. DVD-urile contin toate momentele importante ale nuntii, Incepand cu aranjarea si Imbracarea mirilor,cautarea si cererea miresei ,cununia civila, cununia religioasa, sosirea la restaurant, masa festiva, dansul,pana dimineata. Filmarea noastra are la baza :calitatea, experienta, dotarea technica si seriozitatea.Rezervarile pentru filmat se fac din timp. Oferta este valabila pentru judetele: Salaj, Satu Mare, Maramures, Bihor, Cluj .Deplasarea este gratuita. Contactati-ne cu Incredere la tel: 0726753465. Va multumim.

Tel:

 0726753465

Anunturi similare

Vanzare - Filmari video - foto
Filmari video-foto www.filmanonimus.ro
Detalii
Localitate: Sibiu
Filmari video foto
Echipa executam filmari, fotografii la nunti, botezuri, petreceri particulare, IN JUDETUL DAMBOVITA Super oferta PRET 500 LEI PE EVENIMENT MONTAJ GRATUIT
Detalii
Localitate: (Toate)
FILMARI VIDEO & FOTO
Filmari , fotografieri, formatie, dj la: ocazii deosebite, nunti, botezuri, onomastice, mese festive. Oferim profesionalism si seriozitate. Preturi in functie de cerintele clientului. Posibilitati de deplasare si in tara.
Detalii
Localitate: SUCEAVA